Lunar Vacation – Inside Every Fig Is A Dead Wasp


Zo nu en dan wordt je verrast door een leuke frisse band en dat is dit keer al in het begin van dit jaar! De Amerikaanse indiepop van Lunar Vacation klinkt als een klok en vanaf de eerste klanken van hun debuutalbum is het raak! Al is het als een vakantiereis naar de maan!

Top debuut

De band bestaat uit jonge muzikanten met Grace Repasky als zangeres met een heldere stem. Als schoolbandje weet men zich op te trekken en inmiddels twee EPs te brengen.  De lekkere driven songs als ‘Cutting Corners’, ‘Making Lunch’ en ‘Purple Dreams No.4’ weten je snel te pakken. Het ‘Where is Everyone’ en ‘The Waiting  Game’ zijn heerlijke laid-back songs zonder het direct dreampop te noemen.
Het nummer ‘Gears’ zou zo voor hun doorbraak kunnen zorgen. Het is pakkend en gemakkelijk in het geheugen op te nemen. Op de festivals zullen ze zich prima kunnen presenten.  Al is het ‘Peddler’ een van de juweeltjes van het album. Door de heerlijke dromerige gitaren en heerlijke zang dat je doet wegdromen van de aarde naar de maan. Mooi debuut!

Live London Calling festival

Zo zal de band te zien zijn op het London Calling festival op 21 mei in Paradiso te Amsterdam 

13 januari 2022
In dit bericht:
Translate »