Dat de Nederlandse rockgitarist de droom heeft om met twee drummers op het podium te klimmen  en een gezellige band erom heen te vormen is nu zeker gelukt. De band van Leif de Leeuw kent nu een drummer en een heerlijke band.

Na een hele serie shows in Europa is het nu tijd voor een nieuw album. Mighy Fine. Het brengt natuurlijk de gitaarvirtuoos tot hogere sferen. Het nieuwe album is dan ook een heerlijk album met zanger Sem Jansen als troef. Het de blues songs als ‘Small Town’, ’Fool For Loving’ en ‘Lone Star’ zijn meer dan de moeite waard. De songs zijn voor het grote publiek waardoor het toegankelijk is voor iedereen die een mix van pop en blues kan waarderen.

Met een gastoptreden van Berget Lewis op ‘Southern Man’ krijgt dit nummer wel wat extra kleur. Maar in het geheel is het allemaal kleurrijk genoeg om ervan te genieten.
Met de heerlijke drive van ‘Home Wrecker’ of het ‘Gumbo Man’ blijft het allemaal mooi binnen de blues en is het geheel erg variërend.

Samen met DeWolff op pad en dan hebben we als het waren the Dutch Blues Treat. Hiermee kunnen we als Nederland prima internationaal een visitekaartje geven!

24 maart 2024
In dit bericht:
Translate »