Lauv – All 4 Nothing


De zanger Ari Staprans Leff heeft zijn naam omgedoopt tot Lauv. Inmiddels is de man al 5 jaar bezig in de wereld van de muziek. ‘I Like It Better’ werd in 2018 een hit en toen werd het even stil. In 2020 verschijnt zijn debuutalbum How I’m Feeling en werd in US een hit. Toch weet de man ook nog voor Demi Lovato en Cheat Codes te schrijven. Nu is er een vervolg album, vol met cheesy popssongs.

Het album begint sterk met ‘26’ over zijn belevenissen tijdens de covid jaren. De popsound is in de lijn van Ellie Golding, waar DallasK zijn productie ook voor heeft geleend. Het ‘Stranger’ en titelsong ‘All 4 Nothing’ zijn dan ook erg glad geproduceerd en afgemixt. De herhalingen van de refreinen zijn optimaal waardoor de songs onnodig lang duren. Of dat ik er eerder klaar mee ben. Dat kan natuurlijk ook. want erg veel langer dan de gewenste radio lengte van 3 minuten zijn de songs niet.  ‘Stay Together’, ‘Summernights’ en ‘Time After Time’ halen amper de twee en halve minuut.

Het album mag dan ook als een marketing product de wereld in gegaan zijn. Toch vraag ik me af of dit nu blijvertjes zijn. 

8 augustus 2022
In dit bericht:
Translate »