We hebben al eerder aandacht gegeven aan deze wereld act uit Nieuw-Zeeland. Afgelopen jaar stond de band met een wervelende show in Paradiso en nu is er het nieuwe album VI

De reggae sound dat gemixt wordt met de popsound is voor de andere kant van de wereld een lekkere sound. De warmte en dit deinend geheel gaat prima samen. In ons huidig klimaat is dat nog wat anders, al komt hier ook verandering in. Het is dan ook goed dat het album net voor de zomer uitkomt. Het is een heerlijk zomer album met relaxte song als  ‘Trying to Catch Me’ en de Marvin Gaye sound van het openingsnummer ‘Give Me That Feeling’. Daar staat tegenover de vrolijke zomerse klanken van ‘Take It Away’ en en ‘Casanova’.

De sfeer van de zuid Afrikaanse Eddy Grant’s Electric Avenue horen we in ‘Oh No (pt 2)’ en de zoete klanken van ‘Follow’ en ‘I Believe’ doen eerder denken aan de zoete klanken van de ‘One Day I Fly Away’ van Randy Crawford.  Al weet de band zijn oorsprong van reggar  te houden in ‘Signs’ en ‘Mr Rave Rider’.

Het album is dan ook voor iemand die een brede smaak van muziek kent en hier van houdt om alles goed te vinden.

17 maart 2024
In dit bericht:
Translate »