Het album 10 van de Belgische band K’s Choice verscheen als verzamel album van de eerste 10 jaar van deze band. Deze periode bestrijkt 1993 – 2003. Een periode waar Gert en toenmalig Sarah Bettens hun grote succes behaalden.

Inmiddels zijn Sem en Gert Bettens gestopt als K Choice, al zullen ze er niet los van kunnen komen. Na 25 jaar is het welletjes geweest en dit album krijgt een release met gekleurd vinyl op beperkte oplage. Het album is nog steeds een mooie compilatie met de succes songs ‘Not An Addict’, ‘Mr. Freeze’ en ‘Everything For Free’

Maar ook delive versies van ‘Little Man’ en ‘My Heart’ doen het erg goed. Met het mooi kwetsbare ‘Dad’ is dit pianoliedje een juweeltje van het album. Uiteindelijk kun je de balans opmaken dat de eerste 10 jaren van K’s Choice de meest bijzondere waren. Het vervolg kent vooral een herhaling van compositie en sfeer van de songs. Deze diversiteit van songs is hier op dit album al te vinden. Maar het blijft een heerlijke act uit het verleden en hopelijk weet Sam Bettens hier een mooi vervolg aan te geven. 

2 november 2022
In dit bericht:
Translate »