Het is alweer een tijdje geleden dat de Nederlandse band Krezip afscheid van het publiek nam. Tussen 2008 en de comeback in 2019 waren en solo albums en nieuwe uitdagingen. Met  het vijfde album ‘Sweet High’  dachten we even dat het voor korte tijd was, maar nu is er gelukkig een vervolg. Het album kent de titel Any Day Now en mogen we zeggen dat Krezip weer een blijvertje is?

Ondanks dat U2 de Krezip drummer van den Berg even in bruikleen heeft zou het mooi zijn  dat de Ierse band de volledige band als support act meeneemt. Met het nieuwe album weet Krezip weer mooie liedjes te maken waaronder het ‘Better’, ‘You Are You’ en ‘Make You Mine’.

De band hoeft niet meer zo nodig te rocken maar weet mooie popsongs te maken. Luisterend naar ‘Falling Into Place’,  ‘Easy Feeling’  of het toepasselijk openingsnummer ‘Ready For More’ geeft het een warm gevoel zijn het allemaal heerlijke hit songs.

De stem van Jaqueline Govaert is nog steeds herkenbaar en mooi. Danny Vera schuift aan voor de hit ‘Make It A Memory’ en met succes zijn de stemmen mooi bij elkaar gevonden. Het album is dan ook een vertrouwd geluid en een succes voor de fans van toen. Of dit door de jongere generatie ook zo wordt omarmd is nog even de vraag. Maar mooie liedjes zijn het zeker!

24 maart 2023
In dit bericht:
Translate »