De Zweedse zanger Kent Hill  maakt deel uit van de band Perfect Plan. Inmiddels weet hij ook zijn solo pad te bewandelen. Met Nothing Left To Lose levert de man zijn tweede solo album. Inmiddels heeft hij zijn voetbalcarriere afgerond. Met zijn band als solo weet de man heerlijke rockalbum te produceren.

Wanneer er een opleving komt voor de band Giant, weet men Hilli als zanger te vinden. Nu weet hij met zijn goede rockstem ons door heerlijke songs te loodsen. Het titelstuk is net iets te lang, maar de melodieuze rock klinkt weer vertrouwelijk. ‘Could This Be Love’, ‘A Fool To Believe’ en ‘Every Time We Say Goodbye’ zijn niet verrassende titels. De rocksongs klinken al even 80’s. Het is dan ook niet dat de man pretendeert om vernieuwend te zijn. Hilli maakt heerlijke rock muziek en zijn stem leent zich hier goed voor. Met Foreigner als leidraad en voorbeeld horen we dat terug in de songs ‘Does He Love Like Me’, ‘Saving Us’ en toepasselijk ‘Heard It All Before’.

Het geheel brengt wel dat de songs aan variatie ontbreekt en dan zijn de songs aan het einde minder spannend. Verder is het een prima album !

7 augustus 2023
In dit bericht:
Translate »