Het duo Dafne Holtland en Frank van Kasteren weten een nieuw album te brengen. een album vol mooie melodieuze popsongs. Het duo gaat 13 januari het album presenteren.

De eerste single en het titelsong verscheen al in april 2023 en er volgenden nog  singles maar in het geheel van het album valt alles op zijn plek. Al zien we Big in Japan en Etienne niet op dit album terug maar op hun ep dat vorig jaar verscheen.
Nu is er een mooi album dat start met ‘Dreamer’. Een visitekaartje voor het album. Pakkend en mooie harmonische vocalen. En dat horen we het gehele album door. De diversiteit van popsongs is groot. Van de lekkere meezing popstampers als ‘Speed of Light’ naar heerlijke samenzang van ‘Adelina’ maakt dat het album lekker divers is. ‘Cheerful Morning’ brengt een vleugje soul en blazers waardoor het nummer extra power krijgt. Dan weer een heerlijk uitdagende popsongs ‘Stoic Man’ en ‘When Everything’ dat afgewisseld wordt door het kwetsbare ‘Home’.

Het album is dan ook een hele stap vooruit in de sound van Kafka. Blueprint maakt dat het duo trots mag zijn en nu mag de rest van Nederland hier ook getuige van worden. Zeker de moeite waard om te beluisteren!

13 januari release party in Melkweg te Amsterdam

9 januari 2024
In dit bericht:
Translate »