Ze ontving al 6 Grammy Awards en 7 Country Music Assosiation Awards voor haar Golden Hour album uit 2018. De Amerikaanse weet haar positieve vibe in de songs terug te brengen en voegt hier een catchy sausje aan toe.

De singer-songwriter wil zich, na de ‘Star Crossed’ openingssong, als ‘Good Wife’ presenteren en dan weten we, zoals ze zelf verteld, dat de zondagochtend er anders uit komt te zien. Haar relatie met de Amerikaanse country zanger Ruston Kelly liep afgelopen jaar op de klippen. Al geeft ze aan dat het gewoon niet werkte. Dit album brengt dan ook de emotie hieromtrent mee. Met teksten als dat het huis geen thuis is. Daarnaast gaat ze vrolijk de bloemetjes buiten zetten. ‘Cherry Blossom’, ‘Simple Times’, ‘Angel’, of met ‘If This Was A Movie’ laat ze er geen gras over groeien.

Muzikaal is het vooral eentje waarbij ze uit de comfortzone van de country stapt en zoekt naar een meer commercieel bredere hoek. Moderne en pakkende popsongs als ‘Breadwinner’ en ‘Camera Roll’. Het zijn blijvende luisterliedjes, geen dance, maar zeker pakkend en sluiten aan bij de muziek van 2021. 

13 september 2021
In dit bericht:
Translate »