We kennen allemaal The Eye of the Tiger song van Survivor. De gitarist van deze band weet een podium te geven aan andere zangers voor zijn songs. De band Survivor bestaat al niet meer en zanger Jamison is inmiddels overleden.

Het brengt dat Peterik zijn pakkende poprocksongs nu onder de naam World Stage de wereld inbrengt.  Het vorige album kende voormalig Styx zanger Dennis DeYoung, Loverboy zanger Mike Reno en Kelly Keagy om maar enkelen te noemen.
Dit keer worden de mainstream rocksongs als Dangerous Combination met REO Speedwagon en Kevin Cronin gespeeld. Horen we Leslie Hunt op Suddenly en verrast Mark Farner van Grand Funk Railroad ons met ‘Friends Forever’.
Drummer en zanger Kelly Keagy van Night Ranger schittert wederom en dit keer met ‘Mend Fances’ en weet Don Barnes van de US bluesrockband 38 Special ‘Last Dream Home’ tot een heerlijk nummer te maken.

Het concept is mooi gevonden en de muzikanten in US weten dat Jim Peterik niet zomaar een doorsnee gitarist is. Hij weet nog even pakkende songs te maken die in de US wereld van de rock veelvuldig op de radio voorbij komen.
Prima AOR album!

14 januari 2024
In dit bericht:
Translate »