Wanneer Ed Sheeran met Jessie Ware  het New Man opneemt gaat het snel met de Engelse zangeres. Toch is ze al ruim 10 jaar bezig en kent ze diverse hits waaronder ‘Running’ en ‘If You Never Gonna Move’. Toch zijn haar meeste hits in de VK en omliggende Europese landen.

Met dit album weet ze met haar Soul dance stijl weer een heerlijk swingend album te brengen. Het begint al lekker hot met het titelstuk. Het swingt en met Free Yourself gaat het geheel door. De jaren 70 disco sound horen we door de plaat heen. Het is als ‘I Am Every Woman’ door ‘Pearls’ klinkt en de James Bond theme klanken in Hello Love te horen is. Het album klinkt als een open sollicitatie voor een nieuwe Bond film soundtrack.
De glitterballen mogen weer schijnen op de ‘Beautiful People’ en ‘Freak Me Now’. We zien de strakke pakjes en dansjes alweer voor ons.

Een prima album voor degene die de disco een warm hart toedragen. Ze bewijst dat ze een goede zangeres is en met deze soulklanken zal ze oude klanken weer doen herleven.

6 mei 2023
In dit bericht:
Translate »