James Blunt – Stars Beneath My Feet (2004 – 2021)


Wanneer de Engelse singer-songwriter en militair James Blunt  de wereld  verrast met het ‘You’re Beautiful’ werd het debuutalbum Back to Bedlam uit 2004 direct een succes. Met ‘Goodbye My Lover’ deed hij het nog even dunnetjes over.

The Voice of Germany

Afgelopen maand verscheen de man in The Voice van Duitsland. Hij had zich ingeschreven om mee te doen om weer eens op een podium te kunnen staan. Of was het ter promotie van dit album. Hoe dan ook, de man speelt ‘Goodbye My Lover’ en de stoeltjes draaien direct en bij enkele met wat aarzeling.
Het geeft de humor van deze man weer en hij maakt meer dan dit soort songs. De popsongs ‘1973’, ‘Wiseman’ en ‘Stay The Night’ gingen als warme broodjes over de toonbank. Al werd het vanaf 2014 wat rustig. De man scoort vooral in UK nog wat hits en blijft in Zwitserland razend populair.

All the hits

Met singer-songwriterssongs als ‘Bartender’ en ‘Cold’ weet hij nog steeds mooie liedjes te maken. Al wordt het met 30 nummers toch wel een beetje veel. Maar ja dat heb je tenminste de helft van de cd dat je zeker kent! 

14 november 2021
In dit bericht:
Translate »