De Rotterdamse indie band weet hun nieuw album Echo Palace op het Amerikaanse label Innovative Leisure uit te brengen. Het gaat goed met de heren en ze mochten onlangs nog naar het Amerikaanse SXSW afreizen om zich hier te presenteren.

Amerikaans label

Het album Echo Palace is weer een stapje verder dan de band was. Je hoort de groei in de songs. ‘Sensory Overload’, ‘Pucherman’ en het uitdagend swingend ‘Conference to Conference’, wat iets van Gruppo Sportivo heeft, zijn songs waar de band mee op pad kan. Ergens weet men een balans te vinden tussen indie rock en de 80s songs van Elvis Costello. Het is ruw in de sound, niet over-geproduceerd en brutaal. Het ‘Oh No’ is als eerste single uitgebracht en mag dan ook als visitekaartje worden gebruikt.

internationaal tintje

Inmiddels kent de band een internationaal tintje en zullen we de band vooral zien in club en nog niet zoveel op de festivals. Dit kan voor het volgende album snel veranderen. De ingrediënten zijn daar. Brutaal, unieke rock, blazers en sax en brutale zangpartijen.

Video’s

 

16 mei 2023
In dit bericht:
Translate »