Goose – Endless


Een van de meest interessante synthpop acts van dit moment komt uit het Belgische Kortrijk. De band bestaat uit 4 man en weet een heerlijke dance popsound te produceren. Het uiterlijk doet denken aan Depeche Mode met de synthesizer op het podium en andere instrumenten er om heen.

Diepe dreunende bassen

Het album Endless kent in de basis een heerlijk diepe bas dat we extra horen in ‘Change’ met hierover een overstemde distortion op de zang en gitaar. Het levert vooral een muur van dreunend geluid op. De ‘Fear of Letting Go’ krijgt een 80’s sound dat het zeker goed  gaat doen op de festivals. De band werd gekozen als een van de beste live acts van 2016. Dit was hun laatste tour dat 2 jaar duurde  en zal dit jaar weer van de partij zijn.
Met de slow pop van ‘Shadowplay’ dat aan het einde toch even te lang heeft geduurd is er weer nieuw  en fris 80’s leven in ‘Run Away’ en ‘Make That Sound’. Het Belgisch kwartet  weet het album mooi af te ronden met ‘ONE’ en laat een dreunende herinnering achter.

Daar waar de vorige albums internationaal is opgenomen, is dit album thuis in Kortrijk opgenomen en dat lijkt net zo goed te kunnen. Endless is een heerlijke dans en synthpop geworden waar de band zijn internationale carriere weer een boost mee geeft. 

13 maart 2022
In dit bericht:
Translate »