Wanneer er in het tijdperk van de millennium een nieuwe act wordt gesmeed uit het tv programma Popstars ontstaat er uiteindelijk een meidenband Girls Aloud. Met de single Sound of the Underground gaat het vijftal de ether door. Het succes was niet meer te stoppen. Het de mooie Cheryl Cole in de gelederen wist ze velen op haar hand te krijgen. Het succes van een solo carrière lag dan ook in het verschiet.

Deze act werd vooral beroemd in UK en elke single die er verscheen werd een hit. Daarmee overtreffen ze de Spice Girls in de UK. Met dit album is er een box met alle songs en remixen van deze meidengroep en is het een signaal dat de band een reünie start.

Het succesnummer en titelsong was ook in Nederland een grote hit. De albums daarna brachten singles die eerder even een signaal gaven dat er een nieuw album was dan dat het hier echte hits werden. Toch zijn het lekkere popsongs zoals het ‘Tangled Up’, ‘Ten’ en ‘Out Of Control’.

Dit album is een box van 3 albums waarvan het tweede album het meest verrast. Het eerste album is de remix van het origineel uit 2002. Naast de alternatieve mixen zijn de dancesongs covers  ‘Jump’ (Pointer Sisters)  en ‘Girls On Film (Duran Duran) leuke verrassingen. Met Grease Beat van de Grease mania wordt het weer bijna up to date.

Het album is vooral voor de UK markt en wellicht dat de fans van toen het zeker kunnen waarderen.

24 juni 2023
In dit bericht:
Translate »