We kennen Frankie Valli van 5 decennia lang aan hits. De man weet zijn eerste hits te scoren in de Jaren 60 en daarna kwamen we niet meer van hem af. Dit leverde goede en slechte muziek.
Als zanger van The Four Seasons (date eerst onder de naam The Four Lovers singles uitbracht)  weet de nu 90 jarige man een legio hits te maken.

Wat te denken van ‘Sherry’, The Sun Ain’t Gonne Shine (Anymore) of het ‘Can’t Take My Eyes of You’.
Dit alles staat nu op een volledige box dat vol staat met de zoete klanken van Frankie Valli. Voor de huidige tijd is Grease natuurlijk een juweeltje dat hem nu nog veel geld opleverd. De soundtrack met Bee Gees Barry Gibb doet het nog steeds goed. Of het ‘December 1963’ dat beter bekend is onder de naam ‘O, What A Night!’. Het zijn nog steeds klassiekers die iedereen luidkeels kan meezingen.

Deze box is te veel om zo even bij langs te gaan. Het geeft een mooi beeld weer van het leven van deze zanger en de tijdgeest waarin het is opgenomen. De lyrics blijven door de jaren heen altijd over vrouwen gaan en alle liefdesverklaringen en scheidingen in een muzikaal jasje gezet.
Wanneer je deze box doorspit zul je vast je eigen best of ervan maken en daarmee kun je gerust in een ruk naar Spanje rijden.

 

9 juni 2023
In dit bericht:
Translate »