De Amerikaanse zanger Drew Holcomb heeft zijn buren weer bij elkaar geroepen voor een nieuw album. De band bestaat al bijna 20 jaar en weet met hun Americana de harten van de Amerikanen te veroveren. Het album Chasing Somedays werd voor de band een doorbraak. Nu zijn we ruim 10 jaar later en zijn ze zeker geen vreemdelingen meer. Al is er nog een hele schare fans te veroveren.

Dit album kent een heerlijk ontspannen sfeer als zijn titels als Trouble en Free ( Not Afraid to Die) niet direct de titels die het gezellig maken . Holcomb weet laidback country sound van de songs  op te zwepen met de country klanken van ‘That’s On You, That’s On Me’ en het vrolijke ‘Dance With Everybody’.
Daar waar zijn vrouw Ellie Bannister op het recente album nog meezong is het nu aan Drew alleen. Al weet hij nu Keith Secor van the Old Crow Medicine Show te strikken voor dit vrolijke nummer als co product te schrijven.

Met een prachtige mondharmonica solo weet Halcomb te verrassen op het Nathan Dugger geschreven ‘On A Roll’ en met de rock and roll gitaar klanken belandt hij ‘Strange Feelings’ om het album.

Lekker album vol Americana country pop.

16 juni 2023
In dit bericht:
Translate »