Het is al een lust om het nieuwe album van Donna Blue uit te pakken. Met een netjes hoesje in de cd en een mooi gedrukte bovenkant is het al een lust om de cd in de speler te laten glijden. Het creatieve duo Donna Blue weet met hun sfeervol indiepop wederom een mooi album te presenteren.

Het debuutalbum Dark Roses uit 2022 was al een fijne verassing van Danique van Kesteren en Bart van Dalen. Nu weet het duo met hun heerlijke relaxte sound een album met prachtige liedjes te maken. Het is al bijna een vakantie op muziek. Van Franse klanken van het ‘Mains  De Lamour’ en ‘Labyrinth’ waarmee de tour de Frans al vroeg is begonnen. Met het sterke openingsnummer ‘Harmony of Sphere’ weet het duo direct met een juweeltje te beginnen. Het kent de titel in het nummer en weet direct de sfeer van een rokerige nachtclub weer te geven.
Met velours gordijnen en Louvre deuren waar de cowboys van nu binnenwandelen. Waar de ‘Aphrodite’ wordt aanbeden en ‘The Hunter’ on the loose is.

Het is als filmmuziek dat de jaren van toen nieuw leven inblazen. Het is tenminste wat anders en dat is prettig. Het album is zeker een aanrader om te gaan beluisteren. Het album is van de eerste klanken tot het einde mooi en hypnotiserend waardoor je het album direct weer aanklikt om maar in deze mood te blijven hangen.

Lekker album!

13 maart 2024
In dit bericht:
Translate »