De zanger Daryl Hall kennen we van het duo Hall & Oates. De Amerikanen waren eind jaren 70 en in de jaren 80 enorm populair. Enige jaren geleden kwam het duo nog even naar Europa en zagen we een van de beste concerten van dat jaar. Het is dus kwaliteit zowel live als op plaat.

Samen met  Eurythmics Dave Stewart weet Hall weer een mooi album te maken. Mooi in de lijn van het duo met een vleugje ‘Rich Girl’ in ‘Can’t Say No to You’.
De zanger weet altijd mooie klanken te brengen. Vol overgave en soul, intens gezongen en pakkend voor een groot publiek.
Met ‘Rather Be A Fool’ en ‘Rainbow Over The Graveyard’ is het intens en een ander verhaal dan de mainstream songs. Het maakt de ervaring van deze man hier weer goed tot zijn recht komt. Even een andere twist in de songs of een andere aanvliegroute. Dat maakt deze man ook bijzonder.

Het is een album van 9 songs maar allen even met gevoel en emotie ingezongen. De single ‘Walking in Between Raindrops’ is wellicht wat gladjes, maar dat heft zich weer op met ‘Why You Want To Do That’.

Prima album!

22 juni 2024
In dit bericht:
Translate »