Het 50 jarig verjaardagskado van drummer Mirka Rantanen van King Company smaakte naar meer. Het album Come One, Come All van enkele jaren terug krijgt nu een vervolg.

De drummer  weet dit project bij Frontiers een vervolg te geven met een serie gast muzikanten die er mogen zijn. Daar waar het debuutalbum ook al een mooie lijst van namen kende zien we enkelen hiervan weer terug.

Het album weet lekker stevig te beginnen met (natuurlijk een drums intro van Alive and Kickin met Girisch Pradhan en waarna het bekende zanggeluid van Jeff Scott Soto het Keep on Shining  zingt. Zo horen meer bekende stemmen terug waaronder Pinja (journey) op ‘All I Need’ en Uriah Heep zanger Bernie Shaw voor het ruim 8 minuten durende ‘Sunrise’.

Voormalig Yngwie Malmsteen zanger Mark Boals roert zich over ‘The War is Over’  en dan hebben we de hoogtepunten van het album benoemd.
De classicrock sound van dit circus brengt niet de spannende ingredienten die je wil verwachten. Het geheel is vooral geint om vaste lijnen en geen uitdaging in de songs.

16 mei 2023
In dit bericht:
Translate »