Onder de naam Ciao Lucifer zijn Marnix Dorrestein en Willem Wits hun schoolhobby weer gaan invullen. Het resultaat vormt zich tot een album vol indie pop liedjes. Dorrestein kennen we van de band Sheriff of Honk Kong en als producer van Herman van Veen. Terwijl Wits zich ontwikkelt in de film kunsten en de liefde voor muziek blijft behouden.

Het album kent 14 songs die rond de 3 minuten duren. Een lekkere tijd en liedjes met een kop en staart. De vrolijke danssongs als ‘Simplify’, de meezinger ‘Truth To Be Told’ en ‘Trip’ doen de oude jaren 80 weer herleven. De hoge kopstem die de zanglijnen aangeeft en onder het mom van “It’s Too Late To Die Young” worden ingezongen, maakt dat deze heren hun jonge jaren weer optimaal herleven.

Het pakkend nummer ‘I Will Wait For You’ en ‘Dream’ brengen je smile op je gezicht. Met een akoestische gitaar en al fluitend weten de heren beeldend hun verhaal te vertellen. Of de lichte elektrosound, wat pakkend is en mensen in beweging krijgt. Het zijn heerlijk zomerse klanken waarmee je deze zomer gaat verlengen! 

21 september 2022
In dit bericht:
Translate »