Wie kent de Amerikaanse zangeres Cher niet. Haar verhaal met Sonny van begin jaren 70 eindigde in een drama. Haar liefdesleven met Gregg Allman, Gene Simmons (KISS), Les Dudek (o.a. Steve Miller), Richie Sambora (Bon Jovi) werd uitgebreid beschreven in de Boulevardbladen. Haar verschijning was prachtig en ze wist voldoende acteerrollen te bemachtigen.
Maar hier gaat het om haar muzikale activiteiten en weet vanaf 1965 hits te scoren met ‘All I Really Want To Do’ , ‘Hey Joe’, ‘I’ve Got You Babe’ en ‘Dark Lady’. In de jaren 80 maakt ze mooie albums als Cher en Heart of Stone met hits als ‘If I Could Turn Back Time’ en ‘Just Like Jesse James’.

Het album It’s A Mans World komt voor het succesvol album Believe. Het album kent nu een re relase en zijn de songs als ‘Walking in Memphis’, ‘One By One’ en ‘Not enough Love In The World’ nog even prettig om te luisteren. Haar stem is nog even mooi en heeft de tand des tijds doorstaan. ‘Angels Running’ is nog steeds een juweeltje van dit album.  De cover ‘Paradise is Here’ en ‘The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore’ behoorden niet tot de beste cover.
Maar met deze versie van het album krijgt dit keer meer. Remixen om in deze tijd mee te kunnen gaan waaronder een slechte versies van ‘One By One’ en ‘Paradise is Here’ en ook direct 4x!, maar dat geldt voor alle remixen van dit album.

Het is mooi dat het album wordt opgefrist in de klankkleur, maar de extra’s had voor mij niet zozeer gehoeven.

18 juli 2023
In dit bericht:
Translate »