De Amerikaanse rockband Cheap Trick kennen de meeste mensen van hun hit ‘I Want You To Want Me’. Met de ondergewaardeerde gitarist Rick Nielson en zanger Robin Zander weet de band meer muziek te maken. Eind jaren 80 verscheen The Lap of Luxury met de hits ‘The Flame’ en de Elvis cover ‘Don’t be Cruel’.

Hoewel the tour van On The Run het album Wake Up With A Monster ondersteund, speelt de band maar 1 nummer van dit album. ‘Girlfriends’ is dan ook te vinden op dit live album. Naast de bovenstaande hits  zijn hun classics ‘Voices’, Dream Police’ en ‘Surrender’.
Gezien hun liefde voor the Beatles groot is,  speelt men regelmatig songs van deze band. Op dit album staan ‘Magical Mistery Tour’ en John Lennon’s ‘Cold Turkey’.

Het album is dan ook meer een album voor de fans van deze rockband. Inmiddels zijn er zoveel Live albums van de band uit diverse periodes. De klassieker blijft  At Budokan deel 1 & 2. Cheap Trick is nog wereldberoemd in Japan en scoort nog in de US.

Al maakt de band nog even goed heerlijke albums waaronder het steengoede In Another World en wachten we al 3 jaar op de volgende.

7 augustus 2023
In dit bericht:
Translate »