Bruno Rocco – Hard Times


De nieuwe muziek  van Bruno Rocco,  de Rotterdammer met Kroatische achtergrond,  gaat verder waar zijn laatste album Lonely Rider uit 2015 ophield. Op Hard Times gaat de muzikant en gitarist verder de diepte met een stevigere en volwassenere sound. Bruno schrijft persoonlijke nummers waarin hij zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die hij tegenkomt op zijn levenspad.

Zo is ‘Empty House’ is een hartverscheurende track die gaat over wat het meemaken van een groot verlies met je doet. Bruno Rocco vertelt: “Mijn opa lag op sterven en ik was onderweg naar Kroatië in de hoop hem nog één laatste keer te kunnen zien. Helaas kwam ik te laat. Het lege en verlaten huis waar ik in aan kwam, was alleen nog gevuld met herinneringen aan een mooie tijden.”

‘Crossing the Line’ is een liedje dat gaat over het levensverhaal van een man die het gevoel heeft te falen. Hij zit vol frustraties en kan geen rust vinden. Waar hij ook komt, het gaat altijd mis.

Blood Money’ is een ongekunstelde song waarin Bruno Rocco een sterk staaltje storytelling laat horen. In ‘Blood Money’ komen een aantal personages uit Bruno’s jeugd voorbij. Bruno vertelt: “Sommige personages waren ongelooflijk charismatisch, ze zouden in films zoals ‘Heat’ of ‘Carlito’s Way’ niet misstaan. Maar het minder leuke is dat dat soort mensen uiteindelijk altijd zonder geld komen te zitten of in de gevangenis belandden en velen van hen keer op keer dezelfde fouten maakten. Sommige van de mensen uit mijn jeugd leidden inmiddels een rustiger leven, maar ik denk dat snel geld je uiteindelijk niet veel geluk zal brengen.”
Bruno Rocco Miletic is een geboren en getogen Rotterdammer met Kroatische roots. Als zanger wordt hij geïnspireerd grootheden als Bruce Springsteen, Pearl Jam, Chris Stapleton, Johnny Cash, Elvis Presley, Van Morrison en Bob Dylan.

In het nieuwe jaar zal Bruno Rocco weer gaan optreden.

29 november 2021
In dit bericht:
Translate »