Bruno Rocco – Hard Times


De Rotterdammer Bruno Rocco Miletic kent een Kroatische achtergrond. Zijn debuutalbum was al een prettige verrassing. Het titelstuk ‘Lonely Rider’ vinden we in akoestische wijze weer terug op zijn nieuwe album Hard Times.

Lonely Rider

Het debuutalbum was al een album met persoonlijke teksten. Dit keer gaat het meer over wat er om de man heen zich afspeelt. De verloedering van de stad in ‘Crossing The Line’ of ‘Blood Money’. Al komt de cowboy sound op dit album weer terug in ‘Empty Houses’ en ‘Going Home’. Het lijkt dat de man  zoekend is naar wat het best bij men past. De singer-songwriters sound of de coutrypop sound met een vleugje rock zoals het titelsong klinkt.
Of het een bewuste keus is om de stijlen om en om te laten plaatsen, geen idee, maar je komt niet echt ‘In’ het album, wat zijn debuutalbum juist wel had.

Voor mij kan hij beter weer terug gaan naar de cowboy sound van het debuutalbum. Het past bij hem als stoere man die als moderne cowboy met een gitaar achter op de motor door Europa gaat en zijn belevenissen vertolkt.

30 december 2021
In dit bericht:
Translate »