Benson Boone – Walk Me Home…


De Amerikaanse singer-songwriter Benson Boone werd in Amerika bekend door zijn deelname aan American Idol 2021. Misschien niet doordat hij de finale heeft gehaald, maar omdat hij na de eerste ronde wel door mocht gaan, maar dat Boone de show verliet. Echter het bracht hem op Tik Tok bijna 2 miljoen volgers.

Het label van Imagine Dragons zanger Dan Reynold ontfermd zich over Boone en scoort de man met het openingsnummer ‘Ghost Town’ een wereldwijde hit. Nu is het tijd voor een volledig album. Met het nummer ‘Room For 2’ als de nieuwe aanjager van het album, is dat er een prettig nummer gekozen. We horen de Imagine Dragons sound in de songs terug, waarbij het bombastische geluid en pakkende refreinen centraal staan.   In The Stars  , de meezingers Night Like These en  Better Alone wat erg dramatisch wordt gezongen, zijn wel songs die bij een groot publiek in de smaak valt. Zijn stem is een heerlijke stem dat bij een mainstream grote act goed ligt.

Toch is het album met slechts 8 songs van een gemiddeld 3 minuten tijd. Mooi voor de radio natuurlijk en gemaakt voor de Spotify luisteraar, al is het wat te matig voor een volledig album. Vandaar dat het als een Ep wordt op de markt komt. Maar we zullen in de toekomst zeker meer van deze 20 jarige man gaan horen! 

4 augustus 2022
In dit bericht:
Translate »