De vrolijke klanken komen je tegemoet wanneer je het album van Benny Sings start. De man gaat door het leven onder de naam Tim van Berkestijn. Vanuit zijn woonplaats Dordrecht veroverd hij langzaam de hele wereld. De samenwerking met Mac DeMarco en Tom Misch geeft hem vertrouwen. Het album Young Heart is dan ook een heerlijk vrolijk album geworden en met de lente in het vizier is dit album waar je vrolijk van wordt.

Met de klanken van ‘Simple Love Songs’ , ‘Pyamas’ geven de sfeer van een Randy Newman weer. Sings weet met zijn Rhodes een vorm te vinden wat doet denken aan Paul McCartney’s jaren van ‘Silly Love Songs’. Sings weet met  het swingende ‘The World’, ‘Distance’ en het titelstuk ‘Young Heart’ dan ook erg dicht in de buurt te komen van deze iconische muzikant.
Benny Sings de vrolijke piano klanken met een vleugje jazz gaat het gehele album door waardoor de man een mooie vorm van muziek maken  heeft gevonden. Het is nu  om het grote publiek nu eens te mogen entertainen zodat ze hem kunnen omarmen.

De man weet met dit album zijn 10de album te leveren en is dan ook geen nieuweling in de muziekwereld. Een heerlijke act voor je festival.

26 maart 2023
In dit bericht:
Translate »