Het is alweer 10 jaar geleden dat de Britse band Bastille met het succesvol album Bad Blood kwam. Nu staat de band als hoofd act op het festival van de Zwarte Cross. Klaar om het succesvol album nog deels te spelen aangevuld met songs van het heerlijk recente album Give Me The Future.

Het succes van 14 juli

Tussendoor verscheen er nog een akoestisch album Unplugged en is er nu Bad Blood X. Het album kent de hits ‘Pompii’ en ‘Things We Lost In the Fire’. Het zijn de grote hits van de band.  Het past dan ook om dit album tijdens de bestorming van Bastille, 14 juli opnieuw uit te brengen.

Natuurlijk zijn de songs ‘Overjoyend‘, ‘Oblivion en het mooie ‘Laura Palmer’ op dit album terug te vinden. Nu is deze versie zeker de moeite waard. Met heerlijke live versies, soms alleen met piano brengen deze hits tot een intieme sound, maar zeker mooi in zijn eenvoud en pure vorm.

Deze versie van het album mag er dan ook zeker zijn en is de moeite waard om alvast te beluisteren voordat je naar de Zwarte Cross in Lichtenvoorde gaat. Het zal zeker een van de topstukken van het festival gaan worden!

17 juli 2023
In dit bericht:
Translate »