All The Luck In The World – How The Ash Felt


De Ierse band All The Luck in the World bestaat uit Neil Foot Ben Connoly en Kelvin Barr die op hun beurt naar Berlijn zijn verhuisd om hier de creatieve vibe te absorberen. Dat brengt een prachtige songs met zich mee.
Met ‘Never’ van hun debuutalbum wist men zeven jaar geleden een grote hit te scoren en werd A Blind Arcade uit 2018 een succes op spotify.

Mooie gitaarloopjes

Het is nu aan het derde album How The Ash Felt dat deze band kan doorbreken voor het grote publiek. Met een lekker pakkende single ‘Waves Poem’ wordt het publiek warm gemaakt voor het nieuwe album. Een album waar heerlijk slow  indiesongs als ‘Patterns’, het kleine liedje ‘Talons’ en  het juweeltje ‘Holding My Arms In’ voorbij komen. Mooie songs met prachtig akoestische gitaar loopjes. De stem en het ingetogen drumwerk maken deze songs warm. Daar waar het album met ‘Five Feathers’ misschien wat onwennig voor de luisteraar begint, wordt het album alleen maar mooier met ‘Equinox’ en sluit de band dit album met ‘I’ve Been Trying’  een mooi album af.

Ingetogen

All The Luck In The Word weet met hun derde album een prachtig ingetogen album te brengen. Een mooi ingetogen album met prachtige songs voor de indie liefhebber. 

12 november 2021
In dit bericht:
Translate »