De Nederlandse singer-songwriter Adrian Kraft die zijn voetsporen in de muziek ruimschoots heeft achtergelaten. En hopelijk komt er na zijn periode met Nexo Shape nog veel meer! Met een nieuw album op zijn eigen label is de eerste stap voor deze man uit Hengelo gezet.

Het album is dan ook een prettige verrassing. De man heeft een prettige zangstem en weet met zijn akoestische gitaar een warme sound te produceren. Daar waar Homeward Bound prachtige begint weet hij even te switchen naar de moderne popsound en de nodige elektronica. Maar dat is niet zijn main stijl. Dat is meer te vergelijken met Ed Sheeran, die een liedje als ‘Grow’ en ‘Fire Keeps Burning’ had kunnen schrijven.

Het is altijd goed dat we ons beter Nederlands product koesteren. Net als men dit doet bij onze zuiderburen die wel en beter hun juweeltjes van artiesten tentoonstelt. De songs op dit album zijn allemaal liedjes in de zin van singles van net onder de 3 minuten. Met ‘Magical’ en ‘Row Row Row’ moet er zeker een zender zijn die deze songs met regelmaat op de radio mag laten horen. Er zitten genoeg herkenbare melodietjes in de songs om een hit te worden.

Het album kent 9 songs en is 24 minuten lang. Misschien wat te kort maar zeker de moeite waard. Prachtig album!

20 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »