Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door! Op 6 november 2021 strijkt Popronde neer in Rotterdam, die vandaag haar programma bekendmaakt. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een coronaproof vorm. Passe Partouts kosten 5,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Popronde vindt in Rotterdam plaats op zaterdag 6 november 2021. Meer dan 40 acts presenteren zich bij de 18 deelnemende locaties.

Vandaag maakt Popronde Rotterdam haar programma bekend. Op 6 november komen onder andere acts Juan Juan, Hey Team, Stella, Melle Jutte en The Great Hurricane Escape naar de Markthal, De Doelen, Theater Rotterdam, Roodkapje, Het Batavierhuis, Stalles, Club Vibes, Mascolori en nog veel meer. Nieuwe locaties dit jaar zijn Het Batavierhuis, DIG IT UP en Dutch Dukes. Het gehele overzicht is te vinden op: www.popronde.nl/steden/rotterdam

Kaartjes voor Popronde Rotterdam kunnen worden gekocht via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/popronde-2021-rotterdam  

Naast Rotterdam strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Delft, Den Haag, Breda en nog X-aantal andere steden door het hele land.

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Sociale Media Popronde:
www.facebook.com/Popronde
twitter.com/Popronde / #popronde

27 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »