Drie dagen en nachten een viering van vinylcultuur in PHIL, Patronaat en 25 andere podia en locaties in de Haarlemse binnenstad.

 

Met de toevoeging van onder meer A Spiral Walk, Coco Maria, Colleen ‘Cosmo’ Murphy, Spinvis, Vulkano, Yorick van Norden, Wilfried de Jong en Zwarte Liefde is het programma van de eerste editie van het Haarlem Vinyl Festival compleet. Van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober maken meer dan 100 artiesten en sprekers hun opwachting, verspreid over meer dan 25 locaties. De organisatie verwacht in totaal minimaal 15.000 bezoekers te verwelkomen tijdens het eerste meerdaagse vinylfestival ter wereld. 

 

Vinylliefhebbers van over de hele wereld kunnen in september terecht op het Haarlem Vinyl Festival om zich onder te dompelen in alles over het zwarte goud. Naast de 150 optredens is er een omvangrijk vinyl cultuurprogramma met tientallen lezingen en interviews, luister- en expertsessies, live podcasts, exposities en documentaires en een vinylmarkt op zaterdag en zondag die gratis toegankelijk is. 

 

Making Vinyl en PHIL als festival hang-out

Voor de naar schatting 300 professionele bezoekers is er extra reden om de laatste week van september naar Haarlem te komen. De PHIL, de centrale festival hang-out van het Haarlem Vinyl Festival, is op donderdag 28 september en vrijdag 29 september ook de locatie voor de eerste Nederlandse editie van de toonaangevende Making Vinyl conferentie, waarbij alle laatste inzichten over de vinylindustrie worden gedeeld: http://makingvinyl.com 

 

Het Haarlem Vinyl Festival is door de omvang en breedte wereldwijd uniek in zijn soort en vindt plaats van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2023. Kijk voor het volledige programma en beschikbare tickets op: haarlemvinylfestival.com
8 september 2023
In dit bericht:
Translate »