De organisatie van Rapalje Zomerfolk spreekt niet van een blind date in de zin van een blind date, maar biedt de echte fans de mogelijkheid alvast een ticket voor Zomerfolk 2025 bemachtigen, zonder te weten op welke datum het festival in 2025 plaatsvindt, dus een letterlijke blind date. Vanaf 1 juni gaat het ‘Geen Idee Wanneer, Maar Ik Ga Heen’-ticket (GIWMIGH, spreek uit: gimmick) in de verkoop! De voordelen? Naast dat het ticket voor 2025 alvast binnen is, krijgt men ‘early access’ tot het festivalterrein en maakt men kans op een Meet-and-Greet met festivalgastheer Rapalje zelf.

Voor de definitieve festivaldata van 2025 is de organisatie reeds in gesprek met de gemeente en alhoewel de besluitvorming nog op zich laat wachten, kwam de Zomerfolk-organisatie op het idee om aan dit gegeven een creatieve actie te koppelen. Het resultaat? Het ‘Geen Idee Wanneer, Maar Ik Ga Heen’-ticket: een ticket voor de editie van 2025, terwijl de datum nog niet bekend is.

Voor zover bekend, is een dergelijk aanbod nog niet eerder voorgekomen in festivalland.

Iedereen die alvast een ticket wil kopen voor de 2025 editie van Rapalje Zomerfolk kan vanaf 1 juni  13.00 uur het ‘GIWMIGH’-ticket aanschaffen bij de Info- en Merchandisestand op festival Zomerfolk 2024. Een dag later gaan deze tickets ook online in de verkoop op Zomerfolk.nl. Elk van deze kaarten geeft niet alleen toegang tot het festival, maar biedt daarnaast speciale privileges. Zo mogen ‘GIWMIGH’-tickethouders als eerste de poorten door en maken de tickethouders kans op een meet-and-greet met Folkband Rapalje zelf. De verkoop van het ‘GIWMIGH’-ticket geldt uiteraard voor een bepaalde termijn en wel van 1 juni tot het moment dat de datum voor 2025 bekend is.

Rapalje Zomerfolk is een jaarlijks terugkerend folkfestival in het gezellige Stadspark van Groningen. In 2024 viert het festival een dubbel jubileum met 10 jaar Zomerfolk en 30 jaar Rapalje. Behalve livemuziek van folkhelden uit allerlei landen is er op het festival van alles te doen: een kinderdorp, workshops, culinaire trips, body painting en een kleurrijke grote markt voor jong en oud met de thema’s Keltisch, Iers, Schots, Middeleeuws en Fantasy.

 

Meer informatie en kaarten zijn beschikbaar op de website: www.zomerfolk.nl

24 mei 2024
In dit bericht:
Translate »