Het is guur en vies weer wanneer de eerste mensen zich verzamelen aan de Grote Markt. Een pand is omgetoverd tot een volledige Rolling Stones winkel. Aan de buitenkant zie je de hoes van het nieuwe album Hackney Diamonds aan de gevel prijken.

Het is de release dag van het nieuwe album. De fans stromen de winkel in en Leo Blockhuis opent de store met een mooi verhaal over Rolling Stones en het nieuwe album. De taartjes met het logo worden uitgedeeld en midden in de zaak staat een tafel met het album dat in 4 variaties verschenen is.

Zo is er een picture disk versie. Naast de reguliere versie kun je ook de RS No 9 Carnaby versie krijgen  als de versie met een hoes vol RS lippen. Na een uur moesten diverse schappen worden  bijgevuld en staan de mensen in de rij om af te rekenen.
Niet alleen het album, maar ook speciale T shirts, mokken en ander merchandise rondom dit album is verkrijgbaar.

Voor de liefhebbers die Groningen UnZipped in het Museum nog een keer wil bezoeken, ligt daar het album met handtekening. Naast de vele bijzondere items zijn er kostuums gitaren te vinden. Het is dan ook een leuk dagje uit.  De kick off van  nieuwe album is goed opgezet event waarbij beide locaties bezocht kan worden.

De Pop Up store is tot half november geopend.

20 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »