P!NK heeft vandaag haar nieuwe single Never Gonna Not Dance Again uitgebracht, die ze schreef met onder meer Max Martin. Bij de single is ook een video verschenen, die P!NK mede-regisseerde.

Never Not Gonna Dance Again is volgens P!NK “a euphoric and joyful ode to dancing through the hard times.” P!NK schreef de track samen met de Zweedse hitproducers Shellback en Max Martin, met wie ze eerder ook hits als So What!, Raise Your Glass en F**ckin’ Perfect maakte. De video bij Never Not Gonna Dance Again nam P!NK op met het creative duo Nick Florez & RJ Durell. De clip is vandaag onder meer op billboards op Times Square in New York in première gegaan.

Op zondag 20 november zal P!NK Never Not Gonna Dance Again voor het eerst live spelen tijdens de uitreiking van de American Music Awards in Los Angeles.

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK acht studioalbums uitgebracht en werd ze 21 keer genomineerd voor een Grammy Award, waarvan ze er drie won. In 2019 verscheen haar achtste album Hurts 2B Human en in 2021 kwam haar documentaire P!NK: All I Know So Far uit.

In oktober maakte P!NK bekend dat ze volgend jaar met haar P!NK Summer Carnival op tour gaat door Europa. Daarbij zal ze ook het Nederlandse Landgraaf zal aandoen. Het wereldwijde popicoon is namelijk de eerste headliner van Pinkpop 2023 (16-17-18 juni), waar ze de festivalvrijdag zal afsluiten.

4 november 2022
In dit bericht:
Translate »