Persbericht, vrijdag 20 mei 2022

“Komend Pinksterweekend kun je genieten van singer-songwriters Tangarine en de soul-blues van Bai Kamara Jr. Ga je voor vertrouwd of laat je je verrassen?

Tangarine, zondag 5 juni 14.00 uur
Ze stonden al heel wat keren in De Amer: de tweeling Arnout en Sander Brinks. Hun unieke geluid, warme harmonieën en goed in het gehoor liggend repertoire zijn als vanouds, terwijl de thema’s en teksten van hun songs in de loop van de tijd zijn veranderd. De broers lijken als twee druppels water op elkaar, maar ze leiden heel verschillende levens en die ervaringen hoor je terug in hun nummers.

Tangarine zorgt steevast voor een volle zaal. Wonder boven wonder zijn er voor het komende concert nog een paar plaatsen vrij. Je kunt erbij zijn. Hier alvast een luistertip.

Bai Kamara Jr., maandag 6 juni 14.00 uur
Met Bai Kamara Jr. komt er een bijzondere muzikant naar Amen, die een eigentijds repertoire van swingende blues ten gehore brengt. Deze ‘soul-blues’ mengt hij met R&B, jazz en Afrikaanse ritmes.

Kamara heeft een onmiskenbare, warme stem, waarmee hij moeiteloos van speels en funky naar ingetogen en intiem kan schakelen. Niet voor niets wordt zijn stem vergeleken met die van Robert Cray en Sting. Hij is een sociaal bewogen man die niet alleen over maatschappelijke thema’s zingt, maar ook optreedt als ambassadeur voor UNICEF en Amnesty International.

Kortom, een funky, innemende en vooral niet te missen topmuzikant. Klik hier voor een voorproefje. En hier voor wie er niet genoeg van kan krijgen.

Reserveren
De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

We zien je graag in De Amer!

Een muzikale groet, De Amerploeg”

21 mei 2022
In dit bericht:
Translate »