Precies een maand na de release van ‘Hot Sauce’, hun eerste nieuwe single in vijftien jaar tijd, kondigen Pete Philly & Perquisite vandaag een unieke samenwerking aan met Heatsupply. Het opvallende artwork van ‘Hot Sauce’, ontworpen door de bekende kunstenaar en grafisch vormgever Ceizer, fungeert hierbij als het limited edition label van de ‘The O.G. Hot Sauce’. Deze hot sauce is niet zomaar een saus; het is de eerste eigen hot sauce van Heatsupply, die onlangs nog bekroond werd met de titel ‘Beste Hot Sauce van Nederland 2023’ op het Dutch Chili Fest. ‘The O.G. Hot Sauce – Pete Philly & Perquisite edition’ is vanaf vandaag in een gelimiteerde editie te koop via de webstores van Pete Philly & Perquisite en Heatsupply.

Pete Philly & Perquisite kondigden eerder dit jaar hun eenmalige reünie concert in de AFAS Live aan, wat een spectaculaire gebeurtenis belooft te worden. Veertien jaar na hun afscheid en na succesvolle solocarrières zijn ze klaar om terug te keren naar waar hun fans hen het liefst zien: op het podium. Hun live-reputatie is onbetwistbaar, en op 17 november 2023 zal de AFAS Live het epicentrum zijn van hun langverwachte comeback. De eerste nieuwe single ‘Hot Sauce’ zetten hun fans al in vuur en vlam. De bijbehorende videoclip is tot stand gekomen in samenwerking met tientallen creators van over de hele wereld; van dansers en een schaatser tot YouTube-koks en een graffiti-artiest, die gezamenlijk hebben gezorgd voor een energieke feelgood music video met veel pit.

Heatsupply is Europa’s nummer één webstore in hot sauces. Hun assortiment van ongeveer 150 verschillende hot sauces uit Noord-Amerika en Europa is een paradijs voor liefhebbers van pittige smaken, variërend van mild tot extreem heet. The O.G. Hot Sauce is een veelzijdige smaakbom met rode Jalapeño en Habanero pepers, gekarameliseerde ui, komijn, knoflook en zwarte peper. Het is de ultieme hot sauce die bij talloze gerechten past en een onvergetelijke smaakbeleving biedt.

O.G. Hot Sauce – Pete Philly & Perquisite edition
Te koop via: http://www.heatsupply.nl & http://www.petephillyandperquisite.com

Pete Philly & Perquisite @ AFAS Live, Amsterdam
Vrijdag 17 november
Aanvang: 20:00
Ticketlink: http://www.ppandp.nl

10 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »