De Tilburgse Penny Roox viert de release van haar debuut EP met een EP Release Show in Paradox samen met 013 op zaterdag 22 juni. Tickets kosten €15,30 (incl. servicekosten) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.013.nl/pennyroox.

Zangeres en songwriter Penny Roox zorgt voor een eindeloze sad girl summer. Geïnspireerd door artiesten als Tamino en Lana del Rey maakt de Tilburgse melancholische popliedjes waarin het vergankelijke, de tragische kant van de liefde en andermans verhalen centraal staan. Penny Roox is het liefst alleen onder de mensen te vinden, bijvoorbeeld dwalend door de stad of observerend op feestjes. Deze observaties en de verhalen die Penny hoort, herschrijft ze met een donkere maar romantische benadering tot haar lyrics. Op een eigenzinnige manier verpakt Penny Roox deze lyrics met een alt-pop sound tot liedjes die klinken als liefdesverdriet op een zomernacht, zoals de nummers ‘Baby Blue’ en ‘By My Side’.

 

Haar nieuwste single, ‘Pop Song’, is vanaf vandaag te beluisteren en verwoordt het gevoel dat bepaalde mensen je blijven achtervolgen in je gedachtes, zoals een populair liedje dat kan doen op de radio. Dit is de laatste single van Penny Roox haar langverwachte debuut EP. Deze zal uitkomen op 14 juni en dit komt ze vieren met een EP Release Show in Paradox.

 

12 april 2024
In dit bericht:
Translate »