Persbericht, zaterdag 14 mei 2022

De succesvolle Engelse band Pale Waves heeft hun derde studioalbum Unwanted aangekondigd. Deze langspeler verschijnt op 12 augustus en is ingeluid met de eerste single Lies die als BBC Radio 1 Hottest Record In The World is gelanceerd. Lies kan hier op Spotify worden beluisterd en de bijbehorende video is hier op Youtube te zien.

Sinds hun debuutalbum My Mind Makes Noises uit 2018 heeft het viertal uit Manchester met de karakteristieke frontvrouw Heather Baron-Gracie aan het roer, een zowel persoonlijke als artistieke ontwikkeling doorgemaakt en die op Unwanted naar voren komt.

Over Unwanted vertelt Baron-Gracie: “It was really the only thing this album could be called. It’s bold and unapologetic, and that’s what the Pale Waves community is about. We don’t need to fit a perfect mould, we don’t need to apologise for being ourselves, and we won’t change for anyone. That acceptance is what connects us.”

Unwanted is een album dat uitreikt naar de gepassioneerde gemeenschap van buitenbeetjes en LGBTQI -fans rond de band, en dat inspeelt op donkerdere emoties dan ooit te voren, maar tegelijkertijd ook een frisse toon van opstandigheid aanslaat.

14 mei 2022
In dit bericht:
Translate »