Persbericht, vrijdag 4 maart 2022

Met de support van niemand minder dan Justin Bieber brengt Omah Lay vandaag de single Attention uit. De track van deze opkomende afro-fusion ster brengt alvast wat heat om in de voorjaarsstemming te komen. De sexy sound van ‘Attention’ krijgt een extra boost door de sensuele videoclip die ook vandaag is verschenen. Naast ‘Attention’ deelt de Nigeriaanse nieuwkomer vandaag ook dat zijn debuutalbum Boy Alone dit voorjaar zal uitkomen. Daarnaast staat hij op 27 juni op het Oh My Festival in Rotterdam als onderdeel van zijn “Boy Alone” tour.

‘Attention’ is de eerste release van de 24-jarige zanger in 2022 en volgt een gestage stroom van releases, waaronder Free My Mind, Understand en een uitverkochte Amerikaanse tournee in 2021 op. In juni 2021 was hij te horen op Masterkraft’s remix van Justin Bieber’s hit ‘Peaches’. ‘Attention’ is een glimp van wat er gaat komen op Omah’s debuutalbum Boy Alone, dat dit voorjaar uitkomt. Op 20 maart begint Omah Lay aan een “Boy Alone”-wereldtournee, die begint op het Cocofest in Manchester, met stops in Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Londen, Nederland en meer. Volledige tourdata vind je hier.

De sexy en intieme sound van ‘Attention’ vangt het gevoel van een zinderende clubavond gevuld, met dansende lichamen en lust en liefde die in de lucht hangt. In de sensuele offciële video, geregisseerd door Colin Tilley, zien we Lay en Bieber dansend op een vreugdevuurfeest.

4 maart 2022
In dit bericht:
Translate »