Op 20 februari 2024 komt de Belgische band, onder leiding van Joost Zweegers, terug naar Nederland.

Amsterdam, 2 oktober 2023 – Fans van Novastar kunnen uitkijken naar een avond vol emotie, gebracht in de vorm van sentimentele popnummers. De karakteristieke stem van Joost Zweegers laat niemand onberoerd. In 2022 stond Novastar nog op Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek en later die zomer op het podium van het Amsterdamse Bostheater. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 oktober, om 10:00, via www.carre.nl.

De Belgische band onder leiding van de in Nederland geboren Joost Zweegers, bracht in 2000 hun eerste album uit, genaamd Novastar, wat meteen een groot succes was. Popmuzikant Joost Zweegers brengt ook solomuziek uit onder de naam Novastar en staat bekend om zijn emotionele ballads: zo schreef hij het nummer ‘Isabelle’ voor zijn vrouw. .

Wie naar Novastar luistert, hoort een ongekende combinatie van muzikale creativiteit en persoonlijke verhalen. Met het tweede album, Another Lonely Soul, won Novastar de TMF award.

The Best Is Yet To Come
Dit najaar kondigt Novastar de release aan van The Best Is Yet To Come, een unieke verzameling met heruitgaven van zijn grootste hits én als extra één gloednieuw nummer. Om de release van deze plaat, die 16 februari 2024 uitkomt, te vieren, speelt Novastar ook enkele intieme shows in het voorjaar, waaronder op 20 februari 2024 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Novastar dook de befaamde “Studio 2” van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten. Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond.

Tickets voor dit intieme concert zijn vanaf vrijdag 6 oktober, om 10:00 uur, verkrijgbaar via www.carre.nl.


Novastar in Koninklijk Theater Carré
20 februari 2024
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets kosten vanaf €30,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten) en zijn vanaf vrijdag 6 oktober verkrijgbaar via www.carre.nl.

17 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »