We hebben hard gewerkt om VESTROCK DOWNTOWN helemaal klaar te maken voor dit weekend. Helaas heeft er een noodgedwongen wijziging in ons programma plaatsgevonden.

“Bij een van de bandleden van De Staat is corona vastgesteld. Helaas kan de band daardoor vanavond niet bij VESTROCK DOWNTOWN optreden. De Staat vindt het ontzettend jammer en hadden er enorm naar uitgezien om weer te kunnen vlammen op VESTROCK.”

Wij als organisatie keken uit naar dit optreden en balen enorm; net als onze bezoekers. We hebben hard gewerkt om op deze korte tijd een vervangende act te boeken. We hebben een vriend van het festival bereid gevonden in te springen deze vrijdagavond.
Niemand minder dan Blaudzun zal de vervangende act zijn. Hij stond al vier keer eerder op VESTROCK en bracht dit jaar zijn nieuwe studioalbum Lonely City Exit Wounds uit.

We verwelkomen hem en onze bezoekers graag vanmiddag op ons prachtige terrein! De zon schijnt, de barren staan klaar en we hebben zin om de liefde en het leven te vieren!

VESTROCK DOWNTOWN 2021
VESTROCK DOWNTOWN is een nieuw najaarsfestival met een heerlijke line-up veilig georganiseerd volgens alle RIVM richtlijnen. VESTROCK DOWNTOWN heeft de intieme sfeer van VESTROCK, opgezet als festival met twee indoor podia. Op VESTROCK DOWNTOWN zijn meer dan 25 acts te zien, waaronder Chef’Special, Blaudzun, Maan, Kris Kross Amsterdam, Ramkot, Stereo MC’s (UK), Hang Youth, Mental Theo, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Dirk. en Paceshifters. Op www.vestrock.nl/line-up is de volledige line-up te vinden.

KAARTVERKOOP
Voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.vestrock.nl.

5 november 2021
In dit bericht: