Persbericht, donderdag 10 maart 2022

Het zijn verdomme geen makkelijke tijden. We worden nu al meer dan 2 jaar gekweld door een pandemie die de cultuur in bijna alle uithoeken van de wereld heeft verlamd en nog steeds is het moeilijk om ermee om te gaan.

Of het nu gaat om no-show-fees, het aantal mensen dat bang is om naar een concert te gaan ondanks het kopen van kaartjes, of het nu gaat om ziekte en quarantaine onder mensen die kaartjes hebben, of de verschillende en constant veranderende pandemische voorschriften voor artiesten en hun publiek maken het bijna onmogelijk om nog goed te plannen…..EN DAN… is er ook Poetin die denkt dat er niets belangrijkers te doen is in de 21e eeuw dan een verdomde oorlog te voeren.

Zoals ik al zei, geen gemakkelijke tijden. Er zijn al duizenden tours verplaatst naar 2023 en 2024. MAAR er zijn nog lichtpuntjes.

LOVE GHOST uit de VS is er een van en het is fijn dat ze bestaan ​​en dat ze ondanks alle ongunstige omstandigheden in de startblokken staan​​voor hun bezoek aan Nederland en de rest van Europa. Finnegan Bell, zanger en gitarist van de band zegt: “We weten dat deze tour heel, heel erg moeilijk gaat worden. Maar het is voor ons belangrijk om het toch te doen. De kids verdienen het om weer naar harde muziek te kunnen luisteren, het gevoel van het live concert kan en mag de muziekfans niet worden afgenomen en er is geen vervanging voor.

Juist in zulke tijden is het belangrijk om je ziel gewoon te laten bungelen met goede muziek, een lekker biertje met gelijkgestemden en dat zien wij als onze taak. Aan alle rockfans, kom langs en laten we even alle ellende vergeten voor een paar goede uren samen!

Ryan, Daniel, Cory, Dan en ik kijken ernaar uit je te zien!”

De in Los Angeles gevestigde band Love Ghost was in 2021 buitengewoon productief en bracht in totaal 16 genre overschrijdende singles uit, met in December als laatste hun alt-rocknummer Tell Me When. Met een explosief punkrockkoor sloot “Tell Me When” een reeks opeenvolgende single-releases af die allemaal werden geprezen door Amerikaanse media als Rolling Stone, American Songwriter, FLAUNT, Substream Magazine en vele anderen.

Love Ghost zal ook in dit jaar nieuwe muziek blijven uitbrengen. “De nieuwe muziek die uit Love Ghost komt, is gewoon ons verhaal over de dingen die op dit moment in ons leven gebeuren”, zegt frontman Finnegan Bell. “Deze nummers zijn voor mij echt allemaal door de tijd aan elkaar geregen. We bevinden ons in een krankzinnige periode van de geschiedenis en daarom schrijven we krankzinnige muziek.”

Maar naast het blijven uitbrengen van nieuwe muziek, is het ook tijd om de rest van de wereld kennis te laten maken met de band en hun muziek en daarom komen ze binnenkort naar de UK en Europa. Op 17 Maart spelen ze daarom in Hoofddorp en komt de single “Closure” nu ook in Nederland uit.

Love Ghost staat bekend om hun hyper-expressieve liedjes en bestaat uit Finnegan Bell (zang, gitaar), Ryan Stevens (bas, achtergrondzang), Daniel Alcala (gitaar, achtergrondzang) en Cory Batchler (toetsen, achtergrondzang).

10 maart 2022
In dit bericht: