De Amerikaanse singer-songwriter Noah Kahan komt opnieuw naar Nederland voor een spectaculair liveoptreden! Nederland kan duidelijk niet genoeg krijgen van de zanger: zijn concert in AFAS Live op 25 februari 2024 was direct uitverkocht. Volgend jaar zomer staat de veelgeprezen muzikant voor het allereerst in de Ziggo Dome te Amsterdam. Op 24 augustus 2024 kunnen fans genieten van Kahan’s kenmerkende warme, rauwe stem in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 december om 10:00 uur, via www.noahkahanlive.nl.

De zanger uit Vermont schrijft muziek recht uit het hart. Als luisteraar hoor je wie hij was en wie hij geworden is. Noah Kahan heeft intussen drie albums uitgebracht en tal van prijzen mogen ontvangen: hij haalde een platina certificering voor ‘Stick Season’ en een gouden certificering voor ‘Hurt Somebody’ feat. Julia Michaels. Hij behaalde hitlijsten, verzamelde miljoenen streams en is vanuit zijn wortels in New England geëxplodeerd naar de wereldwijde mainstream: Noah Kahan is de grootste doorbraakartiest van het jaar. Als kers op de taart is Noah Kahan ook nog eens genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘Best New Artist’.

Stick Season
Het album Stick Season (2022) was al een succes voor het uitkwam: in september 2021 liet de zanger een stukje van ‘Stick Season’ horen op TikTok. Fans waren meteen dolenthousiast en het nummer werd in een mum van tijd trending. Vorig jaar in juli werd het album uitgebracht, en is in 2023 een ontzettend groot succes. Afgelopen juni bracht Kahan een uitbereiding van het album: Stick Season (We’ll All Be Here Forever). Deze heruitgave bevat samenwerkingen met o.a Post Malone en Kacey Musgraves. Op 1 december kwam Noah Kahan’s nieuwste nummer, samen met Gracie Abrams,  ‘Everywhere, Everything’ uit. In 2024 gaat Noah op tour en strijkt hiermee dus ook neer in de Ziggo Dome.

Successen
Nederland is enthousiast over Noah Kahan: de titelsong van het album Stick Season (2022) nummer scoorde bij Q-music de ‘alarmschijf’ en werd in november uitgeroepen tot 3FM megehit. Van Noah’s veelgeprezen album Stick Season zijn tot nu toe meer dan 500.000 exemplaren wereldwijd verkocht.

8 december 2023
In dit bericht:
Translate »