Vrijdag 5 april brachten Lies & Saar hun tweede single ‘Gister’ -van hun binnenkort te verschijnen EP- uit.

‘Gister’ gaat over de onzekerheid die je als jongvolwassene hebt omdat er zoveel beslissingen zijn te nemen dat je soms erg kan gaan twijfelen..

Moet ik linksaf of toch eerder naar rechts. Durf ik me aan iemand te binden of laat ik los omdat ik er toch nog niet klaar voor ben? ‘Gister’ is geschreven door Lies & Saar, medegeproduceerd door Jaap Kwakman (3JS) en gemixt door Sander van der Heide. ‘Gister’ heeft een refrein wat in je gehoor blijft na-echoën.

Lies & Saar, het dynamische muzikale popduo dat steeds meer aan populariteit wint, heeft met hun debuutsingle ‘Lieveling’ al een mijlpaal bereikt met bijna 20.000 Spotify-streams. Lies & Saar waren ondermeer te gast in de populaire ochtendshow van Silvan Stoet op Radio10 en bij Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2.be. In beide gevallen ontploften de mailboxen en waren de luisteraars na afloop unaniem positief over ‘Lieveling’. Met ‘Lieveling’ bewezen Lies & Saar dat ze niet alleen het vermogen hebben om mooie muziek te maken, maar ook om een diepe emotionele connectie te leggen met hun publiek. Hun oprechte en ontroerende nummers resoneren bij luisteraars van alle leeftijden en maken hen tot opkomend talent om in de gaten te houden. In België zijn Lies & Saar met hun debuutsingle al meer dan omarmd.

Eind mei verschijnt hun debuut EP Lieveling. De vijf liedjes die Lieveling rijk is gaan over hun diepste zielenroerselen als verloren vriendschappen, liefdesperikelen en gemis.

7 april 2024
In dit bericht:
Translate »