De zomer wordt een steeds mooier vooruitzicht voor fans van Christine and the Queens. De Franse zanger kondigt vandaag zijn nieuwe album PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE aan wat uitkomt op 9 juni. Vanaf vandaag is single ‘To be honest’ op de streamingdiensten te beluisteren.

Paranoïa, Angels, True Love is geschreven en geproduceerd door Christine and the Queens met Mike Dean op coproductie (Beyonce, Lana Del Rey, Frank Ocean). Niemand minder dan Madonna en 070 Shake zijn ook terug te horen op deze nieuwe plaat.

‘To be honest’ is een vluchtige, synth-gedreven eerste glimp van het meest persoonlijke en ambitieuze album van het Franse fenomeen tot nu toe. Een grote inspiratie voor Christine and the Queens is het iconische toneelstuk Angels in America van Tony Kushner geweest.

Niet geheel onverwacht gaat deze single release gepaard met een videoclip. Deze is uiteraard geregisseerd door Chris zelf, die bekend staat als creatieve duizendpoot. Het Engelstalige album PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE komt op 9 juni uit op 3xLP, CD en alle streamingdiensten.

Christine and the Queens speelt 11 juni op Best Kept Secret en 2 juli bij onze buren op Rock Werchter.

 

 

9 maart 2023
In dit bericht:
Translate »