‘Breaking the Man’ is een energieke en emotionele americana/alt-country song, gedreven door gitaren en gedragen door onder andere accordion en pedal steel. ‘Breaking the Man’ gaat over de strijd met ziekte en de impact daarvan op jezelf, je relaties en je geloof. De single is volledig opgenomen met gitaren van het merk Vintage Guitars, waar TuskHead sinds halverwege 2023 trotse endorser van is.

‘Breaking the Man’ is een groot project dat afgelopen zomer vorm heeft gekregen. Daarnaast is dit pas de start van een nieuwe weg voor TuskHead. Momenteel is hij namelijk op reis in Amerika, waar hij in Nashville muziek heeft geschreven met de platinum-record winnende schrijver Josh Morningstar. Deze songs zijn vervolgens eind september opgenomen samen met muzikanten van The Texas Gentleman in het wel gerespecteerde Modern Electric in Dallas, met een december/januari releasedatum op de planning.

Om de release van ‘Breaking the Man’ en de toekomstige release van de in Dallas opgenomen muziek te supporten zal TuskHead bij terugkomst in december een wintertour starten.

 

 

8 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »