Een all-star cast, met namen als Neil Finn (Split Enz, Crowded House, Fleetwood Mac), Annabella Lwin (Bow Wow Wow), en Bonnie ‘Prince’ Billy, hebben zich verzameld voor het nieuwe album van de veelzijdige artiest Neil Hamburger, genaamd ‘Seasonal Depression Suite’, dat op 17 november gereleased zal worden.
Achter het verfomfaaide imago van de bekende komiek Neil Hamburger schuilt een artiest met een passie voor muziek. ‘Seasonal Depression Suite’, geschreven en geproduceerd door Erik Paparozzi en Gregg Turkington, is een opwindende stap voor Hamburger, waarbij hij zijn veelzijdigheid als artiest verder verkent. Het album belooft een unieke combinatie van muziek en komedie te bieden en is trouw aan zijn onmiskenbare eigen stijl.
‘Seasonal Depression Suite’ is een sonische reis doordrenkt met een eclectische mix van getalenteerde musici en belooft een buitengewone luisterervaring te worden. Het album omvat een diversiteit aan geluiden en stijlen. Van hartverscheurende ballades tot eigenaardige melodieën, het album belooft een meeslepende reis te bieden door een kleurrijke muzikale wereld.
8 november 2023
In dit bericht:
Translate »