De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 is terug met een volledig nieuwe show. Van 3 t/m 18 november tourt de vocal play band uit New York langs de grote theaterzalen met opnieuw een fenomenale voorstelling waarin het dit keer draait om internationale filmklassiekers. In N7 @ the Movies brengen ze, natuurlijk zonder instrumenten, de mooiste filmmuziek tot leven en krijgen klassiekers uit The Sound of Music, Titanic, Grease en de James Bond films een verrassende vocal play vertolking. Check speellijst en luister naar de nieuwe promo track Staying Alive.

 

De kunst van vocal play

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de muzikale broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij een a capella act. Omdat al snel bleek dat hun aanpak veel verder ging dan meerstemmige zang en human beatboxing, bedacht Roger Thomas het unieke concept vocal play.

De zeven stemkunstenaars tillen meerstemmige zang naar een ongekend niveau en produceren daarnaast met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten. Zo klinkt Naturally 7 als een volwaardige band met een live-act van wereldformaat. De band heeft ondertussen voor miljoenen mensen opgetreden, was te gast bij Ellen de Generes en Jay Leno en oogstte wereldwijd staande ovaties als special guest in de voorprogramma’s van Michael Bublé en Coldplay.

 

N7 @ the Movies

In hun afwisselende shows komen in een mix van R&B, pop, soul en beatboxing, niet alleen grote wereldhits maar ook eigen composities langs. Vooruitlopend op het gelijknamige album presenteert Naturally 7 tijdens de huidige Europese tour hun nieuwe show N7 @ the Movies. “We houden allemaal van films en de prachtige filmmuziek, gecomponeerd door geniale componisten als John Williams, Isaac Hayes, Bryan Adams, Paul McCartney, Ed Sheeran en Monty Norman om maar een paar te noemen”, zeggen de N7 leden. “We zijn iedere avond trots dat we hun geweldige muziek mogen vertolken, als een eerbetoon aan hun talent”. Check promo track N7 Staying alive (promo track).

 

Naast hun zangstemmen nemen de bandleden met hun stem onderstaande instrumenten voor hun rekening:

Roger Thomas – gitaren, blazers, houtblazers, toetsen;

Warren Thomas – drums, gitaren, blazers, special effects;

Dwight Stewart – trombone, gitaren, toetsen;

Ricky Cort – gitaren, trompet, fluit;

Sean Simmons – mondharmonica, gitaren, blazers, houtblazers;

N’Namdi Bryant – bas

Roderick Eldridge – dj scratch, gitaren, blazers, houtblazers.

“Naturally 7 is de beste a capella groep in de wereld!” (Quincy Jones)

Kijk en luister:

N7 Staying alive (promo track)

The art of vocal play (Youtube)

Of kom naar een van de shows:

Vrijdag 3 november     – Zoetermeer, Stadstheater

Zaterdag 4 november – Nieuwegein, De Kom

Zondag 5 november    – Alphen ad Rijn, Castellum

Woensdag 8 november – Doetinchem, Amphion

Donderdag 9 november – Uden, Markant

Vrijdag 10 november – Oss, De Lievekamp

Zaterdag 11 november – Hengelo, Schouwburg

Zondag 12 november – Hoogeveen, De Tamboer

Dinsdag 14 november – Steenwijk, De Meenthe

Donderdag 16 november – Groningen, De Oosterpoort

Vrijdag 17 november – Tilburg, Concertzaal

Zaterdag 18 november – Heerlen, Parkstad

25 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »