Benny Sings slaat de handen ineen met het Metropole Orkest met herwerkingen van “Distance” en “Love Will Find A Way”. De twee nummers waren beide onderdeel van Benny’s succesalbum “Young Hearts”.

Beluister de twee nummers hier: https://sthrow.com/bennymetropole

In maart 2023 bracht Benny zijn nieuwe album “Young Hearts” uit onder Stones Throw Records. Hiermee tourde hij de wereld over van Europa tot Amerika. Binnenkort strijkt hij voor het einde van zijn tournee neer in Azië. Het album vormde een samenwerking met Grammy-nominee “Kenny Beats” en telt inmiddels al meer dan 20 miljoen streams op Spotify.

Metropole Orkest

Het Metropole Orkest is een ongeëvenaarde kracht in de muziekwereld. Het orkest laat zich niet beperken tot één genre, maar omarmt een breed scala aan stijlen, waaronder jazz, pop, soul, funk en filmmuziek. Ze hebben het podium gedeeld met muzikale grootheden zoals Ella Fitzgerald, Brian Eno, Herbie Hancock en Bono, maar ook met hedendaagse artiesten zoals Jacob Collier, Kovacs, Cory Wong, Snarky Puppy en Gregory Porter. Het Metropole Orkest geniet wereldwijd respect en heeft een leidende rol in de muziekgeschiedenis.
Het orkest is maar liefst 23 keer genomineerd voor een (Latin) Grammy en heeft bijgedragen aan de productie van 4 Grammy-winnende albums.

Zowel Benny Sings als Robert Soomer, de artistiek manager van het Metropole Orkest, zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking. Benny Sings: “Het is de droom van elke artiest om zijn nummers door een orkest te laten arrangeren… De kans om met een orkest als het Metropole te werken, is een droom die ik nooit had durven dromen. Dit is de real deal.

Benny Sings sluit zijn succesvolle album campagne af met een speciaal optreden in het wereldberoemde Theater Carré in Amsterdam op 6 december.

 

BENNY SINGS LIVE DATA

Nov 2: Barcelona, ES – Paral·lel 62 Tickets

Nov 3: Madrid, ES – Sala Villanos Tickets

Nov 4: Istanbul, TR – MIX Festival Tickets

Nov 24: Jakarta, ID – Joyland Festival Tickets

Nov 26: Bangkok, THA – Decommune Tickets

Nov 28: Manila, PH – Karpos Live Tickets

Nov 29: Seoul, KOR – Hyundai Card Understage – Tickets

Nov 30: Tokyo, JPN – WWW X Tickets

Dec 6: Amsterdam, NL – Carre Tickets

 

4 november 2023
In dit bericht:
Translate »